Вълнуващ, зрелищен, магически завладяващ е новият трейлър на Фантастични животни: Престъпленията

...
Вълнуващ, зрелищен, магически завладяващ е новият трейлър на Фантастични животни: Престъпленията
Коментари Харесай

Ето го новия трейлър на „Фантастични животни: Престъпленията на Гриндълуолд”

Вълнуващ, зрелищен, вълшебен вълнуващ е новият филмов откъс на „ Фантастични животни: Престъпленията на Гриндълуолд ”, който бе показан на фестивала Comic Con в Сан Франциско преди дни.

Филмът, приспособен по едноименната книга на Джоан Роулинг от поредицата " Магьосническия свят ", ни придвижва години обратно в историята на " Хари Потър " и по-точно в младостта на неговия ментор Албус Дъмбълдор. А откакто никой не знае на какъв брой тъкмо години е остарелият професор, значи тези събития са се случили в действителност доста от дълго време. 

В края на първия филм „ Фантастични животни и къде да ги намерим ”, могъщият тъмен магьосник Гелърт Гриндълуолд (изигран от Джони Деп) е хванат от MACUSA или Magical Congress of the United States of America (Магичният конгрес на САЩ) благодарение на зоомага Нют Скамандър (актьорът Еди Редмейн). Но Гриндълуолд съумява да избяга и стартира да събира почитатели, не подозиращи за истиинската му цел – да сътвори линия чистокръвни магове, които да господстват над останалите същества.

Вижте новия филмов откъс. Нямаме самообладание да забележим и кино лентата през ноември.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР